Liquid Leuven - Whisky & Spiritsfestival

Published on 15 January 2024 at 21:34

Ontdek de Verfijnde Wereld van Rum met Rhumlicious op Liquid Leuven 2024

Leuven staat op het punt om een onvergetelijk evenement te beleven met Liquid Leuven 2024, en dit jaar voegt Rhumlicious een exquise dimensie toe aan de festiviteiten. Rhumlicious, de geprezen ambassadeur van excellente rumsoorten, zal schitteren op het festival, waar liefhebbers de kans krijgen om enkele van de meest verfijnde rumcreaties te proeven.

Waarom Rhumlicious?

Rhumlicious is geen onbekende in de wereld van fijne gedistilleerde dranken. Met een toewijding aan kwaliteit en een passie voor het ontdekken van unieke smaakprofielen, brengt Rhumlicious een indrukwekkende selectie van excellente rumsoorten naar Liquid Leuven 2024. Deze rumexperts hebben een reputatie opgebouwd voor het cureren van een assortiment dat zowel kenmerkend als uitzonderlijk is.

Wat Kun je Verwachten?

Bezoekers van Liquid Leuven kunnen zich verheugen op een ongeëvenaarde kans om de wereld van rum te verkennen met Rhumlicious. De stand van Rhumlicious zal een zorgvuldig samengestelde selectie van premium rummerken presenteren, elk met zijn eigen unieke karakter en smaakpalet. Van subtiele tonen van vanille tot rijke, kruidige aroma's, Rhumlicious belooft een ontdekkingsreis voor de zintuigen.

Proef de Excellence

Rhumlicious streeft ernaar om niet alleen rum te presenteren, maar een complete ervaring te bieden aan de bezoekers van Liquid Leuven. Het deskundige team van Rhumlicious staat klaar om achtergrondinformatie te delen, smaaknotities te bespreken en elke bezoeker mee te nemen op een boeiende reis door de diverse wereld van rum. Het is de perfecte gelegenheid voor zowel doorgewinterde rumliefhebbers als nieuwkomers om hun horizon te verbreden.

Praktische Informatie

Wil je deze unieke kans niet missen? Zorg ervoor dat je Liquid Leuven 2024 bezoekt en maak een stop bij de stand van Rhumlicious. In elk toegangsticket zit een uniek proefglas inbegrepen, samen met 5 jetons waarmee je direct kunt beginnen met proeven. Rhumlicious staat klaar om je te verwelkomen en je te laten kennismaken met de verfijnde wereld van rum.

Mis deze kans niet om je smaakpapillen te verwennen en je kennis van rum uit te breiden. Rhumlicious op Liquid Leuven 2024 - een ervaring die je niet wilt missen!

Rhumlicious Onthult Exclusieve Line-up op Liquid Leuven 2024

Liquid Leuven 2024 staat op het punt om een unieke ervaring te bieden voor rumliefhebbers, en Rhumlicious neemt het voortouw met een opmerkelijke line-up die de zintuigen zal prikkelen. Deze selectie bevat vijf toppers van "The Colours of Rum", een speciale collectie geïmporteerd door Rhumlicious, die garant staat voor een ongeëvenaarde reis door de wereld van premium rum.

1. Jamaica Blend No. B1 Cask #40 - 2008 14Y 58.9%

De Jamaica Blend No. B1, gerijpt in Cask #40 sinds 2008, is een meesterwerk van smaak en karakter. Met een leeftijd van 14 jaar en een krachtig alcoholpercentage van 58.9%, belooft deze rum een onvergetelijke ervaring.

2. Hampden No. 15 Cask #434968 - 2013 10Y 66.8%

Vanuit Cask #434968 en gerijpt sinds 2013, is de Hampden No. 15 een symfonie van gedurfde smaken. Met een leeftijd van 10 jaar en een indrukwekkend alcoholpercentage van 66.8%, is deze rum een ware blikvanger.

3. Foursquare No. 19 Cask #4 - 2002 20Y 49%

De Foursquare No. 19, uit Cask #4 en gerijpt sinds 2002, vertegenwoordigt vakmanschap en verfijning. Met een leeftijd van 20 jaar en een evenwichtig alcoholpercentage van 49%, biedt deze rum een elegante smaakbeleving.

4. South Pacific Distillery No. 1 Cask #17 - 2001 21Y 47.3%

Ontdek de tropische charme van de South Pacific Distillery No. 1, afkomstig uit Cask #17 en rijpend sinds 2001. Met een leeftijd van 21 jaar en een subtiel alcoholpercentage van 47.3%, onthult deze rum de essentie van de Zuid-Pacifische regio.

5. T.D.L No. 5 Cask #107 - 2009 13Y 62.8%

Treed binnen in de jeugdige levendigheid van T.D.L No. 5, gerijpt in Cask #107 sinds 2009. Met een leeftijd van 13 jaar en een krachtig alcoholpercentage van 62.8%, biedt deze rum een dynamische smaakbeleving.

6. Mean Louie's Rum 3Y to 5Y Blended - 42%

Voor een evenwichtige en toegankelijke rumervaring, presenteert Rhumlicious Mean Louie's Rum, een meesterlijke blend van 3 tot 5 jaar oude rums, met een verleidelijk alcoholpercentage van 42%.

7. All Possible Daiquiris 2: Hampden - Jamaica

De "All Possible Daiquiris 2" neemt je mee naar de verfrissende kant van Hampden uit Jamaica, een keuze die de veelzijdigheid van rum viert.

Mis deze kans niet om deze opmerkelijke rums te ontdekken tijdens Liquid Leuven 2024. Rhumlicious belooft een onvergetelijke reis door de diverse wereld van premium rum. Proost op een avontuurlijke smaakbeleving!

Add comment

Comments

There are no comments yet.